Poison After Bite

Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!

Share | 
 

 Helyszín neve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
ÜzenetSzerző
TémanyitásTárgy: Helyszín neve   Csüt. Okt. 05, 2017 8:18 pm

***

avatar
Admin
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2017. Oct. 04.
Kor :
22
Tartózkodási hely :
New York

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
TémanyitásTárgy: Re: Helyszín neve   Pént. Okt. 06, 2017 2:35 am


Wyatt & Skyler

Ha túl hosszúra nyújtod a közöttünk lévõ köteléket, elszakad.

A kérdése, mellyel Rickre utalt, elgondolkodtatott, de pont kapóra jött. Elmosolyodtam és felszegtem az állam, így figyeltem őt.
- És ha igen? Mit teszel? Megölöd őt féltékenységedben? – Hajoltam oda hozzá egy kihívó mosollyal. – És nem mellesleg mi van, ha már réges-rég el tudtalak felejteni? Az, hogy látni akartam, élsz-e még, nem azt jelenti, hogy szeretlek, Wyatt. Nagyon nem erről van szó. Lehet csak az érdekelt, hogyan van az én kis játékszerem… - Végigmértem, majd elhajoltam tőle, vissza a saját kis térfelemre.
Ezután indultam útnak és rohant utánam, amire bár számítottam, de mégsem voltam rá teljesen felkészülve. Kezdtem arra gondolni, mekkora őrültség volt idejönnöm és felkutatnom őt. Csak felkavarjuk egymás életét… bár, ha őszinte akartam volna lenni, az én életem mindig is Wyatt körül forgott, még abban a közel négyszáz évben is, amíg nem láttam. Mindig ott volt a gondolataimban, a szívemben, ami már régen nem dobogott. Sosem tudtam kitörölni őt magamból, pedig jó lett volna. Sosem szerettem a felesleges érzéseket cipelni. Teher volt, nem más. Egy lánc, egy béklyó, amit le akartam szakítani magamról, hogy szabad lehessek. Lehet a szabadságom reményében kutattam őt fel? Ezen én magam is eltöprengtem.
Hallgattam őt, a szavait. Egy fél pillanatra kiült az arcomra a döbbenet, mikor azt mondta, feltételesmódban, hogy lehet, szeret és megőrül értem. Őszintén, eléggé ledöbbentett volna, ha ez valóban így van. Tudtam, milyen vagyok, milyen stílussal áldott meg a természet és mivé, kivé váltam. Nem hittem, hogy van bárki, aki komolyabb érzelmeket tudna fűzni hozzám már. Rick persze más volt, ő barát volt, nem több. Még akkor sem, ha volt egy időszak, amikor valóban több volt köztünk… testiség. De hamar visszaléptünk a barát zónába. Róla elhittem, hogy komolyan kedvel, de azt is tudtam, hogy azért jobb szeret távolságot tartani tőlem. Meg is tudtam érteni.
Wyatt arcát fürkésztem, ahogy pedig megérintette az arcom, nyeltem egy aprót. Nem igazán mozdultam, nem is reagáltam, csak egy félmosollyal hagytam, hogy csókokat hintsen a homlokomra. Ám az ajkaimhoz végül nem ért hozzá és ez nem okozott túlzott meglepetést. Számítottam rá, hogy csak szórakozik. Volt kitől tanulnia a hülyítést, hisz a mester itt állt előtte. Bár nem hittem, hogy a „tanítvány” majd bepróbálkozik megvezetni engem.
A további, halk suttogására szusszantam egyet és elkaptam a mellkasánál a ruhát, ezzel pedig azt értem el, hogy ne tudjon ellépni tőlem.
- Ha ez így van, akkor hagyj elmenni. Nincs szükségem a háládra, sem semmire tőled. Menj vissza a Volturiba, legyél az ölebük, ahogyan eddig… sőt, ha akarsz, vigyél eléjük. Elégtétel lenne, hogyha odadobnál nekik, nem? Ne játszd meg, hogy aggódsz. – Azzal pedig elengedtem. Elnéztem a két autó felé, majd vissza.
- Nos, igen, mehetnénk. Mindenki a maga autójában, két irányba. Remekül hangzik. – Csípőre tettem az egyik kezem és így fürkésztem Wyatt arcát, szemeit, hogy az emlékezetembe véssem. Nem hittem, hogy ilyen különös mód alakul majd a találkozónk… nem is voltam rá teljesen felkészülve.
Egy szó nélkül fordultam sarkon és lépkedtem vissza a saját autómhoz. Persze, jó lett volna még egy kis időt eltölteni Wyattel, tekintve, hogy ha most elválunk, nem szándékoztam újra felkavarni a kis életét, de… úgy éreztem, ha még tovább maradok vele, valami rossz fog történni.

518 szó || Dream || próba reag xD


avatar
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2017. Oct. 05.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 

Helyszín neve

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Poison After Bite :: Városaink :: Seattle-
^
ˇ